Verslag van onze F- Sevens uit tegen Mariahout F3 (2-6)

Eindelijk konden we weer eens voetballen en kon de inhaalwedstrijd tegen Mariahout F3 gespeeld worden.

De lat leek vooraf erg hoog te liggen omdat we met een aantal “handicaps” te kampen hadden.
Zo misten we een aantal zeer belangrijke spelers als Lynn, Rick en Daan. Deze waren allen ter voorbereiding op de competitie met een persoonlijke coach op een geheim trainingskamp......
Behalve deze ster-spelers misten we dus ook onze trainer, leider en coach.

In overleg met het bestuur hadden we besloten over te gaan naar het noodplan.
Wat betekende dit noodplan? Een coach met geen enkele voetbal ervaring (zelfs geen conditie) en de hulp van 2 voor ons onbekende invallers uit de F8 genaamd Chiel v/d Biggelaar en Jarno v/d Meerakker.

Na het bepalen van de opstelling ging de wedstrijd gelijk flitsend van start. Zo volgde er binnen een aantal minuten de eerste goal van Rens door een mooi samenspel en de voorzet van Jarno.

Met Stef en Marvin in de verdediging en Chiel op het middenveld was het voor Mariahout haast onmogelijk om het doel te bereiken. Na diverse schoten op doel van Jarno en Jonas, was het dan toch weer Rens die zorgde voor het 2e en 3e doelpunt. Net voor rust lukte het Mariahout toch een keer om door de verdediging te breken wat resulteerde in een corner. De eerste en tweede corner werden door onze doelman Russ al snel over de achterlijn getrapt. Met de derde corner lukte het Mariahout dan toch om een doelpunt te maken.

Zo was de stand voor rust 1-3 voor Rhode. Met deze riante voorsprong konden we onze inmiddels vermoeide Rens met een gerust hart 10 min. op de reservebank plaatsen. Met Marvin in het doel en Jonas, Jarno, Chiel en Russ in de voorhoede bleek ook deze opstelling erg succesvol!
Het was dan ook Jarno welke door het goed overspelen van een ieder en op het juiste moment vrijlopen zorgde voor de 1-4 en 1-5.
Alhoewel Mariahout in de tweede helft wat vaker in de aanval ging, lukte het ook deze keer erg moeilijk om langs Lisanne, Stef en Rosa te komen. Uiteindelijk lukte het Mariahout dan toch om er 2-5 van te maken. Na diverse schoten op doel van Rosa, Russ, Jonas, en Rens was het wederom Jarno die zorgde voor de geweldige eindstand van 2-6!!

We willen Jarno en Chiel enorm bedanken voor hun geweldige inzet en we hopen nog vaker aanspraak te kunnen maken op deze 2 kanjers!!

Allemaal prima gespeeld en een geweldige teamprestatie neergezet!
Met zo'n geweldig team lukt het zelfs mij om succes te boeken........