Laatste geplaatst nieuwsbericht (home) *** Ons emailadres: rhodef7@gmail.com.

zaterdag 2 mei 2009

Vakantiewedstrijd 6-4

Voor al de vakantiegangers, die toch op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen van de Rhode F-Sevens: we hebben vandaag een knappe overwinning behaald op onze directe tegenstander.
Gemert stond voor vandaag 1 punt op de ranglijst onder ons en het was dus zaak om deze wedstrijd te winnen zodat we ons plekkie op de ranglijst veilig stelden.
We hebben veel strijd geleverd en uiteindelijk met 6-4 gewonnen.

Het team speelde, ondanks de vele wisselingen doordat het vakantietijd is, al snel als een geoliede machine. Joes, onze keeper vandaag, had in de eerste helft niet zoveel te doen. Een tweetal keer moest hij de bal uit het net halen, maar daar tegenover hadden wij 5 doelpuntenmakers, wat resulteerde in een 5-2 ruststand.
De verdediging, bestaande uit Russ en Tycho stond niet veel kansen toe. Het middenveld waar Rik K, Stef en Maikel hun mannetje stonden zorgde voor de schakel naar de voorhoede alwaar Skip, Rik B en Rens het vizier op scherp hadden staan.
In de tweede helft had Joes het drukker en moest hij wel een paar knappe reddingen verrichten en een enkele keer moest hij de tegengoal toestaan. Maikel schoot een hoekschop via de keeper in 1 keer de goal in, dit knappe doelpunt gaf Rhode de eindoverwinning.
We hebben in de tweede helft nog diverse kansen gehad maar het bleef bij 1 doelpunt.

Onze doelpuntenmakers vandaag waren:
Rens 2x
Skip 2x
Rik
Maikel

De afsluitende penalty's werden ook allemaal goed en hard geschoten. Veel raak en een enkele ging ernaast.